Gå till innehåll

Renovering av huset

Hej igen! Återigen så har ni fått vänta väldigt länge på ett nytt inlägg men tänkte uppdatera lite om vad jag har haft för mig sedan sist!

Jag har det senaste året haft fullt upp med planering och renovering av mitt fina hus! Det har gått superbra. Tänkte först att jag skulle renovera och göra om lite i hemmet själv och med hjälp av vänner men det visade sig vara svårare än vad jag först trott.

Blev först lite deppig över att jag inte riktigt fick till det som jag ville ha det men fick sedan höra av en vän om tjänsten HelpHero.se
För er som inte hört talas om helphero förut så är det iaf en hemsida där man enkelt fyller i vad det är man behöver hjälp med när det kommer till renovering och utbyggnad och så blir man sedan kontaktad av flera olika hantverkare som vill göra jobbet åt en. Supersmidigt!

Hade innan dess försökt att nå ut till olika hantverkare utan större framgång... de flesta jag ringde till gjorde inte den typen av jobb och en del svarade inte ens..

Så för er som också håller på med olika typer av projekt i hemmet men inte riktigt vet vilka ni ska vända er till så rekommenderar jag verkligen HelpHero!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *