Gå till innehåll

Nu startar vi om!

Hej hej. Här är jag igen. Det var ju ett tag sedan. Jag tröttnade lite på att blogga, men nu fick jag lite lust och energi så nu kör vi igen! Jag kanske borde uppdatera er lite på vad som har hänt sedan sist.

Mjau!
Jag har skaffat katt! En liten sötnos som heter Maj. Namnet valde jag för att jag fick henne i början av maj. Hon är alltså inte sån stor än. Jag fattar inte varför jag inte har skaffat katt tidigare alltså. Jag är verkligen en kattmänniska, har det visat sig! Lilla Maj (eller Majken som jag brukar kalla henne också) har verkligen fyllt ett hål som har funnits här. Hon passar in som handen i handsken. Nu är jag nästan sugen på att ha fler. Men det får vänta i så fall. Maj har ju trots allt bara bott här i typ två veckor.

Nytt i köket
En annan sak som har hänt är att vi har gjort om lite i köket. Vi har tapetserat om och så har vi köpt nya köksluckor från Mälarkök. Pärlspont! Det är så himla vackert alltså. Jag är supernöjd med köket.

Gröna fingrar
En annan sak som jag inte visste om mig själv är att jag tydligen har ganska gröna fingrar. Förra sommaren tog jag tag i vår lilla trädgård ordentligt, och oj vad fint det blev! I år ska jag göra ännu mer, och arbetet har redan börjat. Det är faktiskt väldigt roligt med trädgårdsarbete, när det blir ett bra resultat. Ja, jag gillar faktiskt till och med att rensa ogräs. När solen inte steker för hett och man har en podd i öronen. Terapi, brukar det väl kallas. Jag är benägen att hålla med!

Ja, det var lite av det som jag har haft för mig. Nu hoppas jag att jag kan hålla lite liv i den här bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *