Gå till innehåll

Funderar på löshår

Jag har funderat ett tag på att skaffa löshår. Jag har alltid tyckt att mitt hår växer så himla långsamt, och därför kan jag inte spara ut det så långt som jag skulle vilja för det blir liksom för slitet under tiden och då måste jag klippa mig för att hålla det friskt. Så jag är fast på en längd kan man säga, men jag skulle gärna vilja ha det ännu längre och då är ju löshår ett alternativ.

Jag har en kompis som jobbar som modell som får sitt hår fixat på någon lyxig salong i Stockholm, och där kan man verkligen snacka snyggt löshår! Det ser helt naturligt ut och om jag inte visste att hon har löshår så skulle jag aldrig gissa det. Men det jag är lite rädd för när det gäller mig själv (jag som inte har råd att få håret fixat på en lyxsalong i Stockholm en gång i månaden) är att det ska ska se onaturligt ut.

Det krävs ju verkligen att det är snyggt gjort för att det ska se bra ut, för man ser ju också många som verkligen inte ser bra ut och där det verkligen syns att de har löshår. Fast det är framförallt de som har väldigt kort eget hår så att man ser hur det ligger som ett lager över löshåret, och mitt är ändå ganska långt vilket borde göra att det är enklare att gömma löshåret.

Men jag är ändå lite osäker. Jag funderar på att skaffa någon typ av löshår som inte sitter i permanent så att man kan se hur det ser ut utan att behöva lägga en massa pengar på att göra en riktig hårförlängning. Det finns ju bland annat clip-ons som man bara sätter i som hårspännen typ. Vid en riktig hårförlängning så limmar man i löshåret och då är tanken att det ska sitta i flera månader.

Men vi får se som sagt. Det tål att tänkas på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *