Gå till innehåll

Älskar mina nya luckor!

Idag är jag superglad för jag har äntligen fått mina nya fina köksluckor! Det är verkligen helt otroligt hur mycket köksluckorna gör för köket. Det känns typ som att jag har ett helt nytt kök nu, och ändå är det bara luckorna som är nya. Jag tyckte inte direkt illa om de förra köksluckorna, men de var inte speciellt roliga heller. Nu när de nya luckorna är uppe så märks det dock väldigt mycket hur trista och slitna de gamla luckorna faktiskt var. Köket har med ens blivit mycket fräschade, modernare och snyggare, och dessutom också mycket ljusare eftersom de nya luckorna är vita och de gamla var mer åt det beigeaktiga hållet. De hade liksom gulnat med tiden.

De nya luckorna är från ett företag som heter Mälarkök. De har ett stort utbud av köksluckor, så ska ni byta så kan jag verkligen rekommendera dem. Där finns allt för alla stilar. Själv har jag luckan som heter Onyx som är en ganska enkel lucka men väldigt stilren, och de fasade kanterna ger en mjuk ton åt köket som jag tycker om. En annan sak som var bra med det här luckbytet var att jag själv inte behövde lyfta ett finger. Mälarkök kom hem till mig på ett kostnadsfritt hembesök och hade då med sig prover på luckor och handtag så att jag kunde välja i lugn och ro hemma i mitt eget kök. Sedan mätte de mina befintliga stommar och tillverkade luckor till dem. När luckorna var klara kom det hit en montör och satte upp dem. Hur smidigt och enkelt som helst!

Om jag hade vetat att det skulle bli så här bra och att det var så här enkelt att byta köksluckor så hade jag gjort det för länge sedan. Jag är verkligen hur nöjd som helst med resultatet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *